perjantai 13. maaliskuuta 2015

Food on my mind

Jäätäviä mielitekoja melkeinpä jatkuvasti! Onneksi oon saanut psyykattua itseni kieltäytymään niistä ja etsimään terveellisempiä (mutta hyvän makuisia) vaihtoehtoja. salaatit on peruskauraa, mutta oon jotenkin innostunut eilaisista munakkaista, nyt kun vihdoin opin niistä hyviä tekemään! :D




Yllä näkyvässä munakkaassa siis sipulia, tomaattia ja pippurihärkää. Jollekin nää on ihan perus...mutta tosiaan itse en ole mikään master chef ja intoilen jopa tälläisistä kyhäelmistä :D No hulluilla on halvat huvit vai miten se meni! :D Rakastan siis hyvää ruokaa ja siinä mielessä voisin nimittää itseäni kulinaristiksi, mutta taidot eivät ole vielä ihan sitä luokkaa. 

Se, etten ole vielä kovin hyvä kokki, ei toki tarkoita sitä, etteikö me ystävien kanssa kokeiltaisi kakkia erilaisia sörsseleitä. Muutama viikko takaperin kokeilimme some-hitiksikin muodostunutta bataatti-burgeria, joka oli todellakin menestys! Se oli niiiiin hyvää! Ei toki aikan kevyimmästä päästä, mutta ei missään nimessä lihottavimmastakaan!





Sämpylän tilalla siis bataattisiivut, sisälle mitä mieli vain tekee. Meillä oli herkulliset itsetehdyt jauhelihapihvit, feta-tzatzikia, paistettua sipulia, paistettuja munia, salaattia, tomaattia, sipulia, juustoa, avocadoa ja valmista American-dippiä höystettynä chilillä ja valkosipulilla. Kyytipojaksi lasi punaviiniä :D Oli ehkä parasta ruokaa, mitä oln tänä vuonna napaani lastannut!

Aiheesta kukkaruukkuun...tai ainakin sen viereen. Proteiinipatukat. Niin hyvä ajatus, mutta usein niin yrjöttävän makuinen, ettei saa loppuun syötyä. KUNNES!! LIDL!! Tuo pahamainen, mutta maailman mahtavin ruokakauppaketju toi markkinoille oman sporttiravinne sarjansa Sportyfeelin! Ensimmäisiä patukoita, jotka ihan OIKEASTI maistuvat hyvältä. Caramel ja crispy caramel maut menisivät ihan täysin esim mars-patukasta! Okei ei nyt ihan, mutta melkein. Ne ovat herkullisimpia patukoita joita olen maistanut.




Hyvän maun lisäksi näissä on ravintoarvot kohdallaan! 


Tämmöisiä asioita ruokapuolella tällä hetkellä! Terveellisiä ruokvinkkejä otetaan enemmän kuin mielellään vastaan! :D Ihanaa viikonloppua <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti